Om oss

Aluminiumservice startades 2002 och vi har sedan dess gjort oss kända för att bygga riktigt snygga glaspartier och inglasade uterum. Genom åren har vi växt och är idag ett tiotal anställda som brinner för det vi gör. Vi gör nämligen så mycket mer än att bara sätta in glas, vi höjer våra kunders livskvalitet. Det är också därför vi tycker om att ha personlig kontakt med dig som kund, så att vi får lära känna dig och förstå vad det är just du drömmer om. För oavsett vad du vill glasa in, så har vi både erfarenheten och förutsättningarna för att det ska bli precis så som du vill ha det.

Vi kan det här med glaspartier

På Aluminiumservice är vi ett sammansvetsat gäng som tillsammans har lång erfarenhet från branschen, där de flesta av oss har varit med i många år på företaget. Då vi är ett litet team har vi också en familjär känsla där vi alltid jobbar tillsammans mot våra mål, där vi också lägger ner vår själ i vårt hantverk.

Så går det till

  1. Du som kund kontaktar oss och tillsammans går vi igenom underlag, förväntningar och idéer
  2. Därefter skickar vi ut en kostnadsfri offert enligt de förutsättningar som finns
  3. Offerten accepteras och ett samarbete inleds
  4. Vi beställer hem material från Schüco eller någon annan av våra leverantörer
  5. Ordern tas emot hos leverantören och behandlas samt fraktas vidare
  6. I många fall skickas profiler på lackering för att få den kulör du som kund önskar
  7. Materialet anländer till vår produktionshall i Skåre, Karlstad
  8. Dina glaspartier bearbetas och tillverkas av våra verkstadsmontörer
  9. När dina partier är färdiga görs en leveransplan och vi monterar dina glaspartier på plats

Offert

När det börjar bli dags att glasa in uterummet, byta fönster i huset eller öppna upp i fasaden och sätta in ett skjutparti, då ska du vända dig till oss på Aluminiumservice. Tillsammans går vi igenom underlag såsom skisser och mått samt diskuterar dina förutsättningar, önskemål och behov. Därefter får du en offert från oss helt kostnadsfritt.

Leverans

När du har bestämt dig och vi har hittat rätt partier efter dina önskemål stämmer vi av mått samt leveranstid och offerten godkänns, så att vi sedan kan gå vidare till en beställning. Så snart allt material har levererats till oss framställer och skräddarsyr vi partierna för hand i vår tillverkningslokal. När partierna sedan är klara gör vi upp om en lämplig tidsplan för leverans och montage.

Garanti

Du som kund får alltid 3 års funktionsgaranti på glaspartier tillverkade av oss på Aluminiumservice, enligt konsumentköplagen. Garantin gäller förutsatt att partierna underhålls och hanteras på korrekt sätt. Vidare ingår 5 års garanti på isolerade glas som gäller mot kondens och damm mellan glasen. Vi följer svenska planglasföreningens reklamationshantering.

Kontor

Robert Ewen
Lina Styhr

Säljare/Projektledare (föräldraledig)
lina.styhr@aluserv.se
054 – 22 44 291

Henrik Jakvall

Montörer

Saleh

Ansvarig/Verkstadsmontör

Tony

Lagerhantering/Verkstadsmontör

Johan

CNC operatör/Verkstadsmontör

Pontus

Utemontör/Verkstadsmontör

Perry

Utemontör

Kontakta oss så hjälper vi dig

Oavsett vad du vill glasa in så kan vi hjälpa dig att skräddarsy ditt projekt efter dina förutsättningar och önskemål. Vi tillverkar och måttanpassar alla våra glaspartier och system, vilket gör att vi alltid kan erbjuda något som passar just dig och dina behov.